Jednoduchý recept

Pstruh v kajmaku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 21962

Ingredience

česneková zálivka
1,5 dl Ocet vinný
1 špetka Sůl
4 stroužek Česnek
Pstruh v kajmaku
1 ks Citrony
200 g Kajmak
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1,5 kg Pstruh
1 polévková lžíce Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 627 kcal
Kilojoule 2 625kJ
2% Sacharidy 7 g
35% Tuky 26 g
50% Sodík 990 mg
153% Bílkoviny 86 g

Pstruh v kajmaku postup přípravy receptu:

1

Očištěné a vykuchané pstruhy bez hlav omyjeme, nakrájíme porce, které osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou.

2

Necháme je odležet 30 minut v chladničce a mezitím si připravíme česnekovou zálivku.

3

Oloupaný česnek rozetřeme se solí a rozmícháme ho v hrnečku s 1 dl vinného octa.

4

Kousky ryby obalíme v hladké mouce a osmažíme je z každé strany

5

v pánvi na polovině kajmaku dozlatova.

6

Osmažené kousky pstruhů podáváme horké, narovnané do zahřáté servírovací mísy, polijeme česnekovou zálivkou a položíme na ně kousky zbylého kajmaku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept