Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2197

Ingredience

1 ks Cibule
150 g Fazole bílé
1 polévková lžíce Husí sádlo
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Sůl
250 g Vepřová uzená plec
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 240 kcal
Kilojoule 1 003kJ
6% Sacharidy 21 g
15% Tuky 11 g
30% Sodík 609 mg
27% Bílkoviny 15 g

Polévka fazolová postup přípravy receptu:

1

Den předem si fazole přebereme, omyjeme a přes noc namočíme do studené vody. Druhý den dáme fazole v téže vodě uvařit do měkka a přidáme k nim uzené maso. Uvařené maso si vyndáme a necháme na teplém místě.

2

Z cibule a mouky si uděláme na sádle jíšku, zalijeme ji vodou, řádně rozmícháme, povaříme a poté ji přilijeme k fazolím. Dle potřeby si polévku přisolíme.

3

Na závěr do polévky přisypeme nakrájené uzené maso.

Poznámka

Tuto polévku si můžeme uvařit i z čerstvých fazolí vyloupaných z přezrálých lusků.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept