Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 21973
Kategorie: Maso

Ingredience

kořeněné víno
1 ks Bobkový list
0,3 kávová lžička Muškátový květ
0,3 kávová lžička Rozmarýn čerstvý
0,3 kávová lžička Šafrán
1 l Víno bílé
Pstruh na víně
1 kávová lžička Citronová šťáva
1 kávová lžička Máslo čerstvé
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 kg Pstruh
0,5 polévková lžíce Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 597 kcal
Kilojoule 2 499kJ
2% Sacharidy 7 g
25% Tuky 19 g
19% Sodík 385 mg
93% Bílkoviny 52 g

Pstruh na víně postup přípravy receptu:

1

Čerstvého pstruha očistíme, odřežeme hlavu, vykucháme, omyjeme a nakrájíme na porce.

2

Do hrnce nalijeme 1 litr vína, přidáme k němu šafrán, muškát, rozmarýn a bobkový list. Víno s kořením přivedeme k varu a do horkého vína vmícháme světlou jíšku, kterou jsme udělali z másla a hladké mouky.

3

Pak přidáme porce ryby, sůl, citronovou šťávu a vaříme 10 minut (maso bývá za ten čas měkké).

4

Pstruha na víně můžeme servírovat s dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept