Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 21977

Ingredience

masová směs
1 špetka Chilli koření mleté
2 ks Cibule
400 g Hovězí maso mleté
1 špetka Kmín římský
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 šálek Rajčata loupaná (konzervovaná)
4 polévková lžíce Sýr Čedar
0,5 kávová lžička Tabasco
Chilli páj
300 g Mouka polohrubá
150 g Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 856 kcal
Kilojoule 3 580kJ
17% Sacharidy 63 g
68% Tuky 51 g
17% Sodík 345 mg
67% Bílkoviny 38 g

Chilli páj postup přípravy receptu:

1

Z polohrubé mouky, sádla, vajec a špetky soli vypracujeme vláčné těsto a necháme je 1 hodinu odpočinout.

2

Těstem vyložíme kulatou koláčovou formu, vložíme do horké trouby a krátce předpečeme.

3

Na korpus naneseme masovou směs, povrch posypeme nastrouhaným sýrem a koláč zapečeme dozlatova.

4

Podáváme se zeleninovým salátem.

5

Příprava masové směsi: Na rozpáleném oleji zpěníme oloupanou, jemně nasekanou cibuli. Přidáme mleté maso, osolíme, opepříme a vmícháme loupaná nasekaná rajčata. Okořeníme kmínem, chilli kořením, tabascem a nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept