Recept

Zapečená treska s rajčaty

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 21984
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

marináda
1 polévková lžíce Bazalka
3 ks Česnek
2 polévková lžíce Citronová šťáva
3 polévková lžíce Olej olivový
2 polévková lžíce Petržel - nať
Zapečená treska s rajčaty
0,5 dl Olej slunečnicový
3 ks Rajčata
1 polévková lžíce Sůl
700 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 315 kcal
Kilojoule 1 319kJ
1% Sacharidy 4 g
25% Tuky 19 g
31% Sodík 613 mg
57% Bílkoviny 32 g

Zapečená treska s rajčaty postup přípravy receptu:

1

K přípravě tresky připravíme marinádu. Do misky dáme olivový olej, citronovou šťávu, omytou, drobně pokrájenou zelenou petrželku, pokrájený česnek na plátky a posekanou čerstvou bazalku. Vše zamícháme a potřeme filety tresky, které jsme předtím osolili.

2

Do olejem vymazaného pekáče naskládáme potřené filety tresky, na které položíme nakrájené plátky rajčat a v předehřáté troubě pečeme pří 190 °C tresku dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept