Jednoduchý recept

Pálivé masíčko

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 51 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 16 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21985

Ingredience

4 ks Feferony
4 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř bílý
1 kávová lžička Saturejka
10 g Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl
350 g Vepřová plec
4 polévková lžíce Víno bílé
1 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 306 kcal
Kilojoule 1 282kJ
1% Sacharidy 3 g
33% Tuky 25 g
6% Sodík 120 mg
28% Bílkoviny 16 g

Pálivé masíčko postup přípravy receptu:

1

V míse promícháme víno, olej, sůl, pepř, saturejku a zázvor.

2

Do vzniklé směsi naložíme naklepané maso. Naložené maso necháme 30 minut v chladničce.

3

Mezitím každou feferonku naplníme sýrem.

4

Naložené maso i s feferonkami můžeme po 30 minutách grilovat. Grilujeme 8 minut z každé strany.

5

Feferonky grilujeme až do rozehřátí sýra.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept