Jednoduchý recept

Rýže s mořskými plody

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 21999

Ingredience

200 g Krevety tygří - loupané
200 g Losos - filety
40 ml Olej olivový
3 polévková lžíce Petržel - nať
4 ks Rajčata
400 g Rýže loupaná
20 ml Smetana 12% (konzumní)
200 g Sépie
2 polévková lžíce Sýr Parmezán
375 ml Víno bílé
750 ml Vývar rybí
2 stroužek Česnek
1 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 778 kcal
Kilojoule 3 256kJ
27% Sacharidy 99 g
23% Tuky 17 g
49% Sodík 972 mg
79% Bílkoviny 45 g

Rýže s mořskými plody postup přípravy receptu:

1

V pánvi na oleji smažíme dva prolisované stroužky česneku, kolečka sépie, vyloupané krevety zbavené hlavy a nudličky z filet lososa. Až získají matný vzhled, přidáme nasekanou petržel, promícháme a odstavíme.

2

V oleji osmažíme šalotku, rýži a až se obalí olejem přilijeme i víno a to vaříme, dokud se nevstřebá. Přidáme nakrájená rajčata a vývar.

3

Dvě minuty před dovařením vmícháme mořské plody, rybu, smetanu, nastrouhaný parmazán a petržel. Po prohřátí podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept