Jednoduchý recept

Česnekové maso na grilu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 31 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 16 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 22000

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice
2 polévková lžíce Kečup
350 g Kuřecí prsa
2 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Solamyl
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
10 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 145 kcal
Kilojoule 605kJ
1% Sacharidy 4 g
6% Tuky 4 g
16% Sodík 316 mg
37% Bílkoviny 21 g

Česnekové maso na grilu postup přípravy receptu:

1

Maso odblaníme, naklepeme a nařízneme na okraji.

2

V míse smícháme olej, vejce, česnek, solamyl, hořčici, kečup a sůl s pepřem. Do vzniklé směsi dáme připravené maso. Necháme v chladničce dvě hodiny odležet.

3

Grilujeme 8 minut na každé straně.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept