Česnekové maso na grilu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 31 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Česnekové maso na grilu
Celkový čas: | 31 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 16 minut |
Autor: | Šárka Hnízdová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 22000 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
10 g | Česnek |
1 polévková lžíce | Hořčice |
2 polévková lžíce | Kečup |
350 g | Kuřecí prsa |
2 polévková lžíce | Olej stolní |
1 kávová lžička | Pepř černý mletý |
1 polévková lžíce | Solamyl |
1 kávová lžička | Sůl |
1 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 117,5mg |
Draslík | 356,4mg |
Vláknina | 407,5mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,7mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,8mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Olej stolní, Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice, Kečup, Kuřecí prsa, Pepř černý mletý, Solamyl mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Česnekové maso na grilu postup přípravy receptu:
1 | Maso odblaníme, naklepeme a nařízneme na okraji. |
2 | V míse smícháme olej, vejce, česnek, solamyl, hořčici, kečup a sůl s pepřem. Do vzniklé směsi dáme připravené maso. Necháme v chladničce dvě hodiny odležet. |
3 | Grilujeme 8 minut na každé straně. |