Jednoduchý recept

Vepřový bok na grilu ve vínu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 22003
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
20 ml Olej olivový
1 ks Paprika oranžová
1 kávová lžička Pepř bílý
2 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
350 g Vepřový bok
100 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 549 kcal
Kilojoule 2 296kJ
2% Sacharidy 8 g
69% Tuky 52 g
11% Sodík 227 mg
16% Bílkoviny 9 g

Vepřový bok na grilu ve vínu postup přípravy receptu:

1

Papriku nakrájíme na plátky, rajčata a cibuli na kolečka, maso na větší kousky.

2

Připravíme jehly na špízy a potřeme je trochou oleje. Nakrájenou zeleninu s masem postupně napichujeme na jehly. Hotové špízy osolíme, opepříme a vložíme do hlubšího pekáčku. Špízy polijeme vínem a necháme dvě hodiny v chladničce.

3

Grilujeme 10 minut za občasného otáčení.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept