Jednoduchý recept

Sledě na dieppeský způsob

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 27 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (79%)
ID receptu: 22009
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 špetka Bobkový list
50 g Cibule
20 g Citronová kůra
50 g Mrkev kořen
250 ml Ocet vinný
10 g Petržel kudrnka
1 špetka Šalotka
1 kg Sleď čerstvý
5 g Tymián čerstvý
750 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 322 kcal
Kilojoule 1 348kJ
2% Sacharidy 6 g
18% Tuky 14 g
0% Sodík 9 mg
35% Bílkoviny 20 g

Sledě na dieppeský způsob postup přípravy receptu:

1

Nejprve připravíme marinádu. Do mísy nalijeme víno, ocet, přisypeme na kolečka nakrájenou mrkev, cibuli pokrájenou na proužky, tymián, bobkový list, posekanou petrželku a nadrobno nakrájenou šalotku.

2

Do širšího hrnce vložíme očištěné sledě, zalijeme marinádou a na mírném ohni povaříme asi 10–12 minut. Hrnec odstavíme a sledě v marinádě necháme vychladnout.

3

Sledě upravíme na talíře, přelijeme vychlazenou marinádou a ozdobíme proužky citronové kůry.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept