Jednoduchý recept

Livornský losos

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 22013
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

80 g Brambory
10 g Estragon
10 g Fenykl čerstvý
80 g Jablka
15 g Kerblík
160 g Losos uzený
15 ml Ocet vinný
15 ml Olej olivový extra panenský
15 g Petržel kudrnka

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 89 kcal
Kilojoule 373kJ
2% Sacharidy 6 g
5% Tuky 4 g
1% Sodík 30 mg
15% Bílkoviny 8 g

Livornský losos postup přípravy receptu:

1

Uzeného lososa zbavíme kůže, maso nakrájíme na kostičky. Brambory očistíme, nakrájíme také na kostičky a vaříme v osolené vodě asi 10 minut doměkka. Slijeme vodu a brambory necháme vychladnout.

2

Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a opět nakrájíme na kostičky.

3

V míse smícháme kostičky lososa, brambor a jablek. Zakapeme olejem a octem, posypeme posekanou petrželkou, kerblíkem, estragonem a fenyklem.

4

Salát podáváme vychlazený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept