Jednoduchý recept

Předkrm z makrely

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 22016
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

15 g Hořčice
10 g Kerblík
2 ks Makrela uzená
50 ml Ocet vinný
2 ks Okurky
50 ml Olej olivový extra panenský
1 špetka Šalotka
2 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 507 kcal
Kilojoule 2 122kJ
0% Sacharidy 2 g
51% Tuky 38 g
7% Sodík 131 mg
67% Bílkoviny 38 g

Předkrm z makrely postup přípravy receptu:

1

Budeme potřebovat dvě uzené makrely. Oddělíme hlavu a ocas, vyndáme páteř a kosti, maso od kůže oddělíme a z masa na talířku vytvoříme kopeček.

2

Do misky nalijeme ocet a olej, vmícháme žloutky, lžíci hořčice, přisypeme posekanou šalotku a kerblík, přidáme ještě kyselé okurky, které pokrájíme najemno. Vše spolu promícháme a vzniklou omáčkou přelijeme kopečky makrely.

3

Podáváme vychlazené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept