Recept

Dušené jehněčí s kuskusem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 115 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 95 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 22017

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 ks Cuketa
350 g Dýně
4 ks Jehněčí kotlety
250 g Kuskus
8 ks Meruňky
20 ml Olej olivový
500 g Rajčata
1 špetka Skořice celá
6 kávová lžička Tymián sušený
250 ml Víno červené
8 ks Švestky

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 599 kcal
Kilojoule 2 508kJ
20% Sacharidy 74 g
21% Tuky 16 g
4% Sodík 78 mg
53% Bílkoviny 30 g

Dušené jehněčí s kuskusem postup přípravy receptu:

1

Zprudka na oleji osmažíme kotlety a vložíme je do ohnivzdorné mísy k nakrájeným rajčatům, vínu, bobkovému listu, tymiánu a skořici. Po hodině dušení v troubě přidáme kousky dýně, cukety, sušené meruňky a švestky, bez pokličky dusíme dalších třicet minut.

2

Kuskus připravíme podle návodu na krabici a podáváme s ním dušené jehněčí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept