Jednoduchý recept

Závitky z uzenáčů

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 22019
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Bobkový list
60 g Cibule
30 g Hořčice
300 ml Mléko plnotučné
120 g Mlíčí z kapra
250 ml Ocet vinný
50 ml Olej olivový extra panenský
20 g Petržel kudrnka
5 g Tymián čerstvý
6 ks Uzenáče

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 127 kcal
Kilojoule 530kJ
1% Sacharidy 5 g
14% Tuky 11 g
0% Sodík 3 mg
4% Bílkoviny 2 g

Závitky z uzenáčů postup přípravy receptu:

1

Filety uzenáčů namočíme na 20 minut do mléka, čímž je trochu odsolíme. Scedíme a necháme okapat. Filety zevnitř potřeme pikantní hořčicí, posypeme najemno posekanou cibulkou, zabalíme jako závitky a zpevníme párátkem. Vložíme do mísy a přidáme mlíčí.

2

Do kastrůlku nalijeme ocet, přidáme petželku, tymián a bobkový list. Povaříme pět minut, ocet scedíme, horký nalijeme na závitky s mlíčím a necháme vychladnout.

3

Závitky vyjmeme, mlíčí s octem propasírujeme přes sítko, přilijeme olej, nalijeme zpátky na závitky a necháme 1 hodinu marinovat.

4

Podáváme vychlazené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept