Cibule smažená na sádle - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Cibule smažená na sádle
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | nova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (22%) |
ID receptu: | 2202 |
Kategorie: | Oblohy |
Ingredience
200 g | Cibule |
150 g | Sádlo škvařené |
Nutriční hodnoty jedné porce
1% Kalorie 20 kcal
Kilojoule 83kJ
1% Sacharidy 2 g
2% Tuky 1 g
0% Sodík 1 mg
0% Bílkoviny 0 g
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 1,3mg |
Draslík | 29,4mg |
Vláknina | 680,0mg |
Vitamín A | 0,9mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,5mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Sádlo škvařené mají zadané všechny známé hodnoty.
Cibule smažená na sádle postup přípravy receptu:
1 | Cibuli oloupeme a jemně nakrájíme. |
2 | Za stálého míchání ji usmažíme v horkém sádle do zlatavé barvy. Odstavíme a necháme mírně zchladit, aby cibule dále nehnědla a nehořkla. |
Poznámka
Sádlem s cibulí přeléváme např. bramborové knedlíky.