Jednoduchý recept

Jehněčí podušené v koření

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 22025

Ingredience

1 ks Cibule
20 ml Citronová šťáva
200 g Hrozinky
800 g Jehněčí plec
125 ml Jogurt bílý
1 polévková lžíce Kari koření
2 polévková lžíce Mouka polohrubá
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
375 ml Vývar drůbeží
0,3 polévková lžíce Zázvor mletý
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 603 kcal
Kilojoule 2 521kJ
13% Sacharidy 47 g
24% Tuky 18 g
33% Sodík 651 mg
78% Bílkoviny 44 g

Jehněčí podušené v koření postup přípravy receptu:

1

Jehněčí nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, česnek prolisujeme.

2

Maso okořeníme a na másle ho ze všech stran orestujeme dohněda.

3

Ve stejné pánvi restujeme cibuli, česnek a až zesklovatí, přidáme kari, koření, mouku a smažíme další minutu za neustálého míchání. Poté přidáme vývar, hrozinky a maso. Vše za občasného míchání hodinu dusíme pod pokličkou.

4

Ke konci vmícháme jogurt, šťávu a podáváme.

Poznámka

Vhodnou přílohou je rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept