Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 22027
Kategorie: Maso

Ingredience

3 ks Česnek
3 ks Cibule
10 ml Citronová šťáva
3 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
500 g Rajčata
2 kg Rak říční
1 polévková lžíce Sůl
4 dl Víno bílé
1 l Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 457 kcal
Kilojoule 1 912kJ
4% Sacharidy 14 g
8% Tuky 6 g
63% Sodík 1 g
124% Bílkoviny 70 g

Buzara z raků postup přípravy receptu:

1

Očištěnou cibuli nakrájíme nadrobno.

2

Osmažíme ji v hrnci na olivovém oleji dorůžova spolu s drobně pokrájeným česnekem.

3

Pak doložíme spařená, oloupaná a pokrájená rajčata, pokrájenou petrželku, zamícháme a dusíme pod pokličkou asi 10 minut.

4

Potom přilijeme rybí vývar, dobře omyté raky, hrnec zakryjeme a vaříme 30 minut.

5

Po 15 minutách vaření přilijeme k rakům bílé víno a úplně před koncem vaření osolíme, opepříme podle chuti a přidáme pár kapek citronové šťávy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept