Recept

Tataráček z lososa na fenyklu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 22031

Ingredience

10 ml Citronová šťáva
5 g Fenykl obecný
3 g Kerblík
5 g Křen
250 g Losos - filety
125 ml Olej slunečnicový
5 g Olivová pasta černá
1 g Pepř černý mletý
50 g Salát ledový
1 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 363 kcal
Kilojoule 1 517kJ
1% Sacharidy 2 g
45% Tuky 34 g
7% Sodík 145 mg
23% Bílkoviny 13 g

Tataráček z lososa na fenyklu postup přípravy receptu:

1

Nejprve připravíme marinádu. Do misky nasypeme zrníčka fenyklu, nastrouhaný křen, zalijeme olejem a citronovou šťávou. Dle chuti osolíme a opepříme. Nyní vše promícháme a necháme 30 minut odpočinout, aby se chutě promísily.

2

Lososa zbavíme kůže a kostí, na jemno nasekáme. Z rozdrceného masa vytvoříme bochánek, který položíme na mělký talíř.

3

Jakmile máme tataráček hotový, ozdobíme jej lžící olivové pasty a zalijeme polovinou fenyklové marinády. Do druhé poloviny ještě přidáme na jemno nasekaný kerblík, sůl a pepř dle chuti. Hotový pokrm dozdobíme kerblíkem naloženým v marinádě. Můžeme též obložit salátovými listy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept