Recept

Dušený krocan na žampionech

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (96%)
ID receptu: 22048
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Celer bulvový
2 stroužek Česnek
1 kávová lžička Chilli koření mleté
1 ks Cibule
500 g Krocan
20 ml Olej olivový
1 ks Paprika červená
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Rajčata
1 špetka Tymián sušený
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 326 kcal
Kilojoule 1 364kJ
4% Sacharidy 16 g
21% Tuky 16 g
13% Sodík 254 mg
53% Bílkoviny 30 g

Dušený krocan na žampionech postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na kostky, česnek prolisujeme, papriku a celer nakrájíme na jemno, maso na proužky a žampiony na polovinu.

2

Na oleji restujeme česnek, cibuli, papriku, celer a po deseti minutách přimícháme rajčata, chilli koření, pepř, mletou papriku a tymián. Po promíchání přidáme ještě maso a žampiony. Vše dusíme třicet minut, občas promícháme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept