Jednoduchý recept

Dušená zelenina na kari

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 22056

Ingredience

200 g Brokolice
2 ks Cibule
2 ks Hrušky
2 polévková lžíce Kari koření
200 g Karotka baby
2 polévková lžíce Koriandr čerstvý
200 g Květák
60 ml Olej arašídový (podzemnicový)
1 špetka Pepř černý mletý
60 ml Protlak rajčatový
1 špetka Sůl
500 ml Vývar zeleninový
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 222 kcal
Kilojoule 927kJ
7% Sacharidy 25 g
17% Tuky 13 g
24% Sodík 478 mg
9% Bílkoviny 5 g

Dušená zelenina na kari postup přípravy receptu:

1

Na oleji restujeme sedm minut cibuli nadrobno a prolisované stroužky česneku. Poté přidáme kostičky hrušek a restujeme dalších sedm minut, můžeme během toho přilít trochu vody. Pak přimícháme protlak a kari, po dvou minutách ještě vývar, osolíme, opepříme a přivedeme k varu na patnáct minut.

2

Poté přisypeme mrkev a dusíme pět minut. Pak přidáme brokolici a květák. Za deset minut posypeme pokrm koriandrem.

Poznámka

Podáváme s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept