Recept

Bílá ryba s bramborovou kaší

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 58 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (96%)
ID receptu: 22057
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
500 g Brambory
1 ks Celer bulvový
1 stroužek Česnek
1 polévková lžíce Citronová šťáva
2 ks Cuketa
500 g Okoun - filety
40 ml Olej olivový
1 kávová lžička Oregano sušené
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Pórek
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
400 g Rajčata
125 ml Víno bílé
1 l Voda pitná
4 ks Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 443 kcal
Kilojoule 1 854kJ
13% Sacharidy 47 g
16% Tuky 12 g
7% Sodík 141 mg
68% Bílkoviny 38 g

Bílá ryba s bramborovou kaší postup přípravy receptu:

1

Brambory uvaříme a rozmačkáme, přidáme k nim citronovou šťávu a pepř.

2

Na pánvi na oleji restujeme pórek na jemno a jeden prolisovaný stroužek česneku. Za dvě minuty přidáme oregano, žampiony a kolečka celeru. Za další dvě minuty vlijeme protlak. Do čtyř minut se uvolní aroma, pak přidáme plátky cuket, rajčata, víno a vše vaříme pět minut do zhoustnutí. Poté vložíme na šest minut rybu a vmícháme bazalku a petržel.

3

Rybu podáváme s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept