Jednoduchý recept

Dušené fazolky se zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 22061

Ingredience

2 ks Brambory
88 g Fazole bílé
1 šálek Fazole červené sterilované
55 g Fazolové lusky zelené
30 g Hříbky čerstvé
2 ks Mrkev kořen
60 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 šálek Sójové boby
1 špetka Sůl
0,5 polévková lžíce Tymián sušený
625 ml Voda pitná
375 ml Víno červené
500 ml Vývar zeleninový
2 stroužek Česnek
0,5 polévková lžíce Šalvěj čerstvá
78 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 763 kcal
Kilojoule 3 191kJ
19% Sacharidy 68 g
42% Tuky 31 g
41% Sodík 825 mg
66% Bílkoviny 37 g

Dušené fazolky se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Žampiony nasekáme, mrkev nakrájíme najemno, brambory na kostky, fazole nadrobno, česnek prolisujeme.

2

Hříbky zalijeme 625 ml horké vody a máčíme asi dvacet minut.

3

Na oleji restujeme čtyři minuty žampiony, mrkev, brambory, fazolové lusky. Pak přidáme tymián, šalvěj, česnek, hříbky, víno, vývar, sůl a pepř. Vaříme bez pokličky dvacet minut, poté přidáme boby a dusíme deset minut. Nakonec ke směsi přidáme fazole.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept