Zdravý recept

Rýže s fazolkami a hráškem po indicku

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (96%)
ID receptu: 22078
Kategorie: Přílohy

Ingredience

8 stroužek Česnek
4 ks Chilli paprička
50 g Cizrna
100 g Fazolové lusky zelené
100 g Hrášek
1 ks Kardamom
1 ks Koriandr čerstvý
400 g Rýže loupaná
3 polévková lžíce Rýžová moučka
1 ks Skořice celá
75 g Urad dal

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 615 kcal
Kilojoule 2 574kJ
37% Sacharidy 132 g
4% Tuky 3 g
1% Sodík 28 mg
33% Bílkoviny 18 g

Rýže s fazolkami a hráškem po indicku postup přípravy receptu:

1

Smícháme cizrnu (channa dal), mouku urad dhal, chilli papričky, česnekové stroužky, kardamom, tyčinku skořice, moučku a koriandr. Směs roztlučeme.

2

Rýži uvaříme podle návodu na obalu. Pokrájíme fazolky, vyloupeme je, přimícháme i s hráškem k rýži a promícháme s indickou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept