Jednoduchý recept

Omeleta z hřibů

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (38%)
ID receptu: 22089
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
10 ks Hříbky čerstvé
1 polévková lžíce Máslo nízkokalorické
1 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Oregano sušené
1 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
90 g Sýr Čedar
8 ks Vejce slepičí
1 kávová lžička Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 260 kcal
Kilojoule 1 087kJ
5% Sacharidy 18 g
18% Tuky 14 g
13% Sodík 261 mg
39% Bílkoviny 22 g

Omeleta z hřibů postup přípravy receptu:

1

Předehřejeme troubu na 180 °C nebo na stupeň 4.

2

Na mírném plameni rozehřejeme máslo spolu s olivovým olejem. Na jemno nakrájenou cibuli, papriku a hříbky přidáme do pánve a restujeme 5-10 minut. Cibule musí zesklovatět a houby pustit vodu. Pak přidáme oregano. Vejce s vodou mezitím rozšleháme, přidáme sůl, pepř a nastrouhaný sýr.

3

Ztlumíme plamen a vlijeme do směsi. Až vejce začnou být hotová, dáme pánev do předehřáté trouby a necháme vejce 10-15 minut propéct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept