Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 22093

Ingredience

2 ks Cibule
2 ks Citrony
700 g Filé z aljašské tresky
250 g Okurka salátová
5 polévková lžíce Olej olivový
5 ks Paprika zelená
1 kávová lžička Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Petržel kudrnka
5 ks Rajčata
5,5 polévková lžíce Sůl
2 dl Víno bílé
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 299 kcal
Kilojoule 1 251kJ
6% Sacharidy 23 g
9% Tuky 7 g
134% Sodík 3 g
61% Bílkoviny 34 g

Salamis postup přípravy receptu:

1

Rybí filé osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet.

2

V hlubší pánvi rozehřejeme 2 lžíce olivového oleje na kterém zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme k ní drobně pokrájený česnek a položíme plátky rybího filé. Zalijeme 2 dl bílého vína, zakryjeme poličkou a necháme dusit.

3

Papriky omyjeme. zbavíme jadřinců a nakrájíme na kroužky. Omytá rajčata pokrájíme na čtvrtky, oloupanou okurku pokrájíme na nudličky.

4

V druhé pánvi rozpálíme 3 lžíce olivového oleje, na kterém pod pokličkou podusíme papriky, za chvilku k nim přidáme okurku a rajčata. Vše osolíme, opepříme, promícháme a necháme dusit pod pokličkou asi 10 minut.

5

Podušenou zeleninu přendáme na rybí filé, zakryjeme a spolu dusíme ještě 10 minut.

6

Rybí filé servírujeme s drobně pokrájenou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept