Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (34%)
ID receptu: 22095
Kategorie: Maso

Ingredience

0,3 ks Celer bulvový
1 ks Citrony
100 g Máslo čerstvé
2 ks Mrkev kořen
2 ks Petržel kořen
1 kg Štika obecná
1 polévková lžíce Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 376 kcal
Kilojoule 1 573kJ
4% Sacharidy 14 g
260% Tuky 195 g
27% Sodík 547 mg
56% Bílkoviny 32 g

Vařená ryba postup přípravy receptu:

1

K tomuto pokrmu můžeme použít i více druhů sladkovodních ryb.

2

Ryby očistíme, vykucháme, omyjeme a naporcujeme. Vložíme do hrnce, zalijeme horkou vodou, do které dáme vařit očištěnou pokrájenou kořenovou zeleninu: mrkev, celer, petržel, vodu osolíme. Vaříme 10-15 minut, ryby vytáhneme z vývaru, poklademe na mísu, pokapeme citronovou šťávou a přelijeme rozpuštěným máslem.

3

Podle chuti můžeme přiložit k rybám i uvařenou zeleninu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept