Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 24 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 14 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (96%)
ID receptu: 22111
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 ks Chilli paprička
500 g Chňapal červený
2 ks Cibulka jarní
20 ml Olej sezamový
1 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl mořská
20 g Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 367 kcal
Kilojoule 1 536kJ
3% Sacharidy 11 g
19% Tuky 14 g
59% Sodík 1 g
90% Bílkoviny 51 g

Chňapal na zázvoru postup přípravy receptu:

1

Ryby nařízneme napříč, vetřeme sůl, pepř a olej. Pak je položíme na pařák na pergamenový papír, posypeme je zázvorem a nasekanou chilli papričkou a vaříme je přibližně čtrnáct minut.

2

Podáváme s jarními cibulkami a červenou paprikou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept