Jednoduchý recept

Truffels z bílé čokolády se šampaňským

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 2212
Kategorie: Bonbony, čokolády, karamely

Ingredience

300 g Čokoláda bílá
120 g Cukr moučkový
25 g Máslo čerstvé
150 ml Mléko zahuštěné slazené
100 ml Víno šumivé (sekt)

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 287 kcal
Kilojoule 1 201kJ
11% Sacharidy 39 g
18% Tuky 13 g
1% Sodík 27 mg
6% Bílkoviny 3 g

Truffels z bílé čokolády se šampaňským postup přípravy receptu:

1

Čokoládu nastrouháme. Poté přivedeme k varu neslazené kondenzované mléko, nalijeme na čokoládu a vymícháme homogenní hmotu. Přidáme na kousky nakrájené máslo a nakonec přilijeme šapmaňské. Směs vložíme na půl hodiny do lednice.

2

Z vychlazené hmoty vytvoříme lžičkou nebo cukrářským sáčkem kuličky a obalíme v moučkovém cukru.

3

Hotové truffels uchováváme až do podávání v lednici nebo na chladném místě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept