Recept

Vepřové plněné bochánky

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 22125

Ingredience

2 polévková lžíce Cukr krupice
1,5 kávová lžička Droždí
1,5 kávová lžička Kypřicí prášek do pečiva
250 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 ml Olej arašídový (podzemnicový)
2 polévková lžíce Omáčka Tahini
40 ml Omáčka sójová
40 ml Omáčka ústřicová
1 špetka Sůl
250 g Vepřové maso libové
250 ml Voda pitná
2 polévková lžíce Víno rýžové čínské
2 kávová lžička Česnek
2 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 477 kcal
Kilojoule 1 996kJ
16% Sacharidy 58 g
25% Tuky 19 g
19% Sodík 376 mg
33% Bílkoviny 18 g

Vepřové plněné bochánky postup přípravy receptu:

1

Smícháme droždí, cukr, vodu a směs necháme deset minut v teple.

2

Prosejeme mouku, sůl a smícháme je s lžící oleje a odleženým kváskem. Těsto zpracováváme asi deset minut, pak je necháme ve vymazané míse kynout dvě až tři hodiny.

3

Na oleji osmahneme nakrájené šalotky, prolisovaný česnek a nakrájené maso, po několika minutách přilijeme omáčky a víno. Vše podusíme doměkka.

4

Těsto vyválíme, rozdělíme asi na deset porcí, do každé vložíme náplň a bochánky zabalíme. Na pečícím papíru je vaříme na páře asi půl hodiny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept