Jednoduchý recept

Kachna na zelí

  • Japonsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 22129

Ingredience

500 g Kachní prsa
0,5 kávová lžička Sůl
125 ml Víno rýžové čínské
1 ks Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 391 kcal
Kilojoule 1 638kJ
1% Sacharidy 3 g
14% Tuky 11 g
17% Sodík 338 mg
89% Bílkoviny 50 g

Kachna na zelí postup přípravy receptu:

1

Prsa položíme kůží dolů, osolíme a necháme ležet dvě hodiny v ledničce. Pak je zalijeme saké a vaříme v páře sedm minut.

2

Po vyjmutí masa na pařáku vaříme zelí tři minuty. Maso zatím rychle smažíme na teflonové pánvi kůží dolů, poté ho nakrájíme.

3

K masu podáváme pokrájené zelí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept