Jednoduchý recept

Salám v chlebovém těstě

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 22138

Ingredience

1000 g Salám Herkules
500 g Těsto na pizzu
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

80% Kalorie 1,575 kcal
Kilojoule 6 592kJ
11% Sacharidy 40 g
141% Tuky 106 g
18% Sodík 360 mg
80% Bílkoviny 45 g

Salám v chlebovém těstě postup přípravy receptu:

1

Salám - tvrdý trvanlivý - povaříme ve vodě - a také ho tam necháme po povaření vychladnout.

2

Další den jej oloupeme a obalíme vrstvou chlebového těsta.

3

Pečeme v troubě na 180 stupňů asi 30 minut.

Poznámka

Chlebové těsto připravíme ze sáčku na přípravu domácího chleba. Podáváme teplé s hořčicí a hlávkovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept