Jednoduchý recept

Truffels z čisté čokolády s máslem a whisky

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 2214

Ingredience

70 g Kakao - prášek
100 g Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
2 polévková lžíce Whisky
300 g Čokoláda hořká

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 259 kcal
Kilojoule 1 084kJ
6% Sacharidy 23 g
25% Tuky 19 g
0% Sodík 9 mg
5% Bílkoviny 3 g

Truffels z čisté čokolády s máslem a whisky postup přípravy receptu:

1

Čokoládu nalámeme na kousky a necháme rozpustit ve vodní lázni. Přidáme postupně máslo, smetanu a nakonec přilijeme whisky. Vše opatrně promícháme. Odstavíme a necháme vychladnout při pokojové teplotě.

2

Poté posypeme hmotu lžící kakaa, vytvarujeme kuličky, obalíme je ve zbytku kakaa a dáme vychladit asi na 1hodinu do lednice.

3

Vyjmeme půl hodiny před podáváním.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept