Recept

Lahůdkový salát z ředkviček

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2215
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

2 ks Cibule
1 ks Citrony
200 g Mozzarella
3 polévková lžíce Olej olivový
2 g Pepř černý mletý
15 ks Rajčata
15 ks Ředkvička
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 288 kcal
Kilojoule 1 206kJ
7% Sacharidy 24 g
22% Tuky 17 g
28% Sodík 562 mg
27% Bílkoviny 15 g

Lahůdkový salát z ředkviček postup přípravy receptu:

1

Ředkvičky očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Vložíme je do hlubší mísy.

2

Přidáme na půlky nakrájená žlutá rajčata, na dílky nakrájená červená rajčata a na kolečka nakrájenou cibuli. Vše osolíme, opepříme, zalijeme citronovou šťávou, olivovým olejem a lehce promícháme.

3

Nakonec každou porci posypeme nakrájenou mozzarellou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept