Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (34%)
ID receptu: 22156
Kategorie: Saláty

Ingredience

250 g Brambory
1 ks Cibule
50 g Hrozinky
3 dl Jogurt bílý
4 polévková lžíce Kopr čerstvý
3 polévková lžíce Olej olivový
250 g Paprika zelená
0,5 kávová lžička Pepř bílý
4 polévková lžíce Petržel kudrnka
250 g Rajčata
2 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 204 kcal
Kilojoule 855kJ
8% Sacharidy 30 g
11% Tuky 8 g
22% Sodík 444 mg
12% Bílkoviny 7 g

Albánský salát postup přípravy receptu:

1

Všechnu potřebnou zeleninu předem omyjeme, papriky zbavíme jádřinců, rajčata spaříme a oloupeme. Uvařené brambory ve slupce též oloupeme. Potom zeleninu nakrájíme na malé kostky a vložíme do mísy. Přidáme ještě drobně pokrájenou cibuli, kopr, zelenou petrželku, omyté hrozinky, mírně osolíme, opepříme a promícháme.

2

Ve větším hrnečku si rozmícháme bílý jogurt s olivovým olejem, který vylijeme na salát, znovu promícháme a dochutíme solí.

3

Mísu se salátem dáme na několik hodin do chladničky.

4

Albánský salát podáváme chlazený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept