Jednoduchý recept

Losos pečený v alobalu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 22161
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Citrony
2 g Kopr čerstvý
500 g Losos obecný
100 g Máslo čerstvé
10 ml Ocet vinný
10 ml Olej slunečnicový
2 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
1 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 367 kcal
Kilojoule 1 537kJ
1% Sacharidy 5 g
37% Tuky 28 g
9% Sodík 183 mg
46% Bílkoviny 26 g

Losos pečený v alobalu postup přípravy receptu:

1

Naporcovaného lososa osolíme, opepříme a namočíme do marinády připravené z octa a oleje. Lososa v marinádě necháme 1 hodinu uležet. Než se losos namarinuje, připravíme ještě papriku. Papriku očistíme a nakrájíme na hrubší kousky, které smícháme s koprem a na másle podusíme 5 minut. Poté sundáme z tepla.

2

Nyní nastříháme 4 velké obdelníky alobalu. Alobal ještě vymažeme máslem. Na připravené obdélníky alobalu rovnoměrně rozdělíme papriku a na každý kopeček papriky položíme 1 kousek lososa. Vše úhledně zabalíme. Okraje k sobě přimáčkneme tak, aby nevytekla případná šťáva.

3

V předehřáté troubě pečeme 30 minut na 180°C. Podáváme se čtvrtkami citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept