Jednoduchý recept

Dršťky v jablečném moštu

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 22186
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 ks Citrony
1000 g Dršťky vařené
2 l Džus jablečný
2 ks Jablka
15 g Kmín celý
20 g Máslo čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 586 kcal
Kilojoule 2 454kJ
23% Sacharidy 83 g
21% Tuky 16 g
10% Sodík 199 mg
56% Bílkoviny 31 g

Dršťky v jablečném moštu postup přípravy receptu:

1

Cibuli a česnek nakrájíme na kostičky a necháme na másle zesklovatět. Poté přidáme dršťky - předvařené v osolené vodě - a asi 10 minut vaříme.

2

Dále vše zalijeme moštem se šťávou z pečeně (kterou případně můžeme nahradit bujónem) - povaříme a ochutíme kmínem, případně dokořeníme pepřem a solí - vaříme ještě 30 minut.

3

Těsně před podáváním doplníme citrónovou šťávou a obložíme čtvrtkami jablek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept