Recept

Salát z fazolových lusků s olivami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 22190

Ingredience

2 ks Cibule
2 ks Citrony
400 g Fazolové lusky zelené
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
100 g Olivy nakládané
0,5 kávová lžička Pepř bílý
100 g Sýr balkánský
0,5 polévková lžíce Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 192 kcal
Kilojoule 805kJ
5% Sacharidy 19 g
17% Tuky 13 g
46% Sodík 920 mg
12% Bílkoviny 7 g

Salát z fazolových lusků s olivami postup přípravy receptu:

1

Mladé fazolové lusky očistíme, omyjeme a uvaříme je ve slané vodě doměkka. Uvařené scedíme a celé dáme do mísy. Přidáme k nim olivy (bez pecek), které pokrájíme na kolečka a některé necháme vcelku.

2

Ještě k luskám přidáme cibuli nakrájenou na tenká kolečka, olivový olej, sůl a pepř podle chuti a citronovou šťávu.

3

Lehce promícháme a dáme do chladničky asi na 2 hodiny.

4

Při servírování každou porci posypeme nastrouhaným balkánským sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept