Jednoduchý recept

Datlový dort s kávou a čokoládou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 22194

Ingredience

4 polévková lžíce Cukr krupice
215 g Datle
2,3 kávová lžička Kypřicí prášek do pečiva
1 kávová lžička Káva instantní
3 polévková lžíce Med včelí
150 g Mouka pšeničná hladká T 650
110 g Tuk rostlinný
2 ks Vejce slepičí
250 ml Voda pitná
120 g Čokoláda na vaření

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 375 kcal
Kilojoule 1 569kJ
16% Sacharidy 57 g
21% Tuky 15 g
5% Sodík 98 mg
9% Bílkoviny 5 g

Datlový dort s kávou a čokoládou postup přípravy receptu:

1

Datle a kávu vaříme ve vodě, dokud se neodpaří. Pak je rozmačkáme vidličkou.

2

Tuk, cukr a med ušleháme do pěny, pak přidáme vejce a čokoládu rozpuštěnou ve vodní lázni.

3

Datle smícháme s moukou, práškem do pečiva a čokoládovou směsí. Dobře vše promícháme, pak nalijeme do vymazané formy a pečeme asi padesát minut při 180 stupních C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept