Jednoduchý recept

Jahody v badyánovém sirupu s anýzem

  • Kanada
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 2220
Kategorie: Poháry, ovoce

Ingredience

3 ks Badyán
100 g Cukr krupice
800 g Jahody zahradní
1 kávová lžička Pastis

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 180 kcal
Kilojoule 755kJ
12% Sacharidy 43 g
1% Tuky 1 g
0% Sodík 3 mg
4% Bílkoviny 2 g

Jahody v badyánovém sirupu s anýzem postup přípravy receptu:

1

150ml vody s cukrem a hvězdičkami badyánu přivedeme k varu. Poté přilijeme pastis a směs necháme mírně vychladnout.

2

Jahody omyjeme, odstraníme stopky a podélně rozpůlíme. Rozložíme do hlubokých talířů, přelijeme vlažným sirupem a vložíme na 2hodiny do lednice.

3

Podáváme vychlazené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept