Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 22231
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

4 polévková lžíce Celer - nať
8 ks Česnek
250 g Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
400 g Langusta
1 dl Olej olivový
4 polévková lžíce Pažitka
0,5 kávová lžička Pepř bílý
4 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 423 kcal
Kilojoule 1 768kJ
3% Sacharidy 11 g
42% Tuky 32 g
17% Sodík 343 mg
43% Bílkoviny 24 g

Langustový salát postup přípravy receptu:

1

Z langusty uvařené maso pokrájíme na menší kousky a dáme je do mísy.

2

Uvaříme si vajíčka natvrdo, oloupeme je, nakrájíme na plátky a odložíme na talíř.

3

Omytou pažitku opláchneme pod tekoucí vodou, drobně nakrájíme a odložíme k vajíčkám na talíř.

4

Oloupanou cibuli pokrájíme na tenké plátky, vložíme do plátna, osolíme, plátno zakroutíme a snažíme se z cibule vymačkat všechnu šťávu přímo na maso langusty.

5

Přidáme ještě omytou, drobně pokrájenou zelenou petrželovou a celerovou nať, pokrájený česnek na tenké plátky, přilijeme olej, osolíme, opepříme, ochutíme citronovou šťávou.

6

Vše promícháme, v případě potřeby dosolíme a dáme porce do misek.

7

Každou porci ozdobíme plátky vajíček a posypeme pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept