Recept

Zapečený losos na fenyklu a rajčatech

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 22290

Ingredience

2 ml Balsamico ocet
6 ml Citronová šťáva
2 ks Fenykl sladký - hlíza
800 g Losos obecný
2 ml Med včelí
6 ml Olej olivový
1 g Pepř černý mletý
20 ks Rajčata Cherry
1 g Sůl
2 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 283 kcal
Kilojoule 1 186kJ
2% Sacharidy 7 g
12% Tuky 9 g
13% Sodík 258 mg
74% Bílkoviny 42 g

Zapečený losos na fenyklu a rajčatech postup přípravy receptu:

1

Lososa osolíme a opepříme. Poté jej pokapeme citronovou šťávou a chvíli necháme uležet.

2

Nyní připravíme zálivku. V hrnečku promícháme olivový olej, ocet, med, utřený česnek, sůl a pepř. Do zapékací misky položíme rozkrájená rajčata a na kousky nakrájený fenykl. Vše promícháme se zálivkou. Na vrstvu zeleniny položíme předem připraveného lososa a dáme do předehřáté trouby. Zapékáme při 220 stupích Celsia 25 minut.

3

Podáváme s pečenou zeleninou a rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept