Jednoduchý recept

Masová směs s mozzarellou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (13%)
ID receptu: 22306

Ingredience

8 ks Bageta
10 g Bazalka
1 ks Cibule
500 g Hovězí maso mleté
100 g Mozzarella
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
100 g Pesto rajčatové
100 g Sýr Parmezán
10 g Sůl
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

96% Kalorie 1,890 kcal
Kilojoule 7 906kJ
80% Sacharidy 290 g
47% Tuky 35 g
257% Sodík 5 g
181% Bílkoviny 102 g

Masová směs s mozzarellou postup přípravy receptu:

1

Na drobno nakrájenou cibuli a česnek orestujeme na másle. Po zhnědnutí přidáme mleté hovězí maso a v restování pokračujeme, dokud maso nezačne pouštět šťávu. Pak přidáme bazalku, osolíme a na směs nalijeme rajčatový protlak. Vše promícháme a dusíme doměkka.

2

Na rozkrojené bagety naneseme lžící masovou směs, kterou posypeme nadrobenou mozzarellou a nastrouhaným parmezánem. Takto připravené bagety dáme na 10 minut zapéct na gril.

3

Podávat můžeme se zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept