Recept

Kotlety a slanina na kopru a zelí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 22309

Ingredience

50 g Anglická slanina
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
6 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
140 ml Olej stolní
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
200 ml Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
600 g Vepřové kotlety
1 kg Zelí hlávkové bílé
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 785 kcal
Kilojoule 3 285kJ
6% Sacharidy 22 g
81% Tuky 61 g
15% Sodík 292 mg
68% Bílkoviny 38 g

Kotlety a slanina na kopru a zelí postup přípravy receptu:

1

Opláchnutý kopr nasekáme nadrobno, zelí očistíme, vykrojíme košťál a nakrájíme na kousky. Cibuli a česnek oloupeme na nakrájíme nadrobno. Slaninu nakrájíme na kostičky a opečeme ji na 40 ml oleje. Poté ji vyjmeme a dáme stranou. Na stejném oleji zpěníme cibuli, česnek a půl kopru. Po odstavení přidáváme lžičku papriky, zelí, sůl a s poklicí zeleninu dusíme třicet pět až čtyřicet minut.

2

Poté přidáme směs smetany a dvou lžic mouky. Chvíli za stálého míchání vaříme a pak vkládáme zbylý kopr.

3

Kotlety očistíme, osolíme, opepříme, obalíme ve směsi mouky a papriky a na oleji opékáme z obou stran dočervena.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept