Jednoduchý recept

Domácí bagetky zabalené slaninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 22316

Ingredience

50 g Anglická slanina
1 kostka Droždí
400 g Mouka polohrubá
1 špetka Sůl
1 kávová lžička Tuk ztužený
1 ks Vejce slepičí
350 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 370 kcal
Kilojoule 1 549kJ
17% Sacharidy 60 g
12% Tuky 9 g
23% Sodík 452 mg
25% Bílkoviny 14 g

Domácí bagetky zabalené slaninou postup přípravy receptu:

1

V míse promícháme mouku, sůl, droždí a za stálého hnětení přidáváme vodu. Když je těsto dostatečně pevné, rozdělíme ho na deset stejně velkých dílů. Z jednotlivých dílů vytvarujeme bagetky.

2

Na bagetky zamotáme proužek slaniny a klademe na plech, který jsme pomazali tukem. Jednotlivé bagetky pomažeme rozkvedlaným vejcem.

3

Necháme 30 minut v teplé místnosti, poté dáme péct.

4

Pečeme 20 minut.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept