Recept

Krkovička na cibuli, česneku a víně

  • Evropa
Palec nahoru
2
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 2 Krkovička na cibuli, česneku a víně 5 1
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 65 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 22323
Kategorie: Maso

Ingredience

3 stroužek Česnek
2 ks Cibule
1 špetka Kmín drcený
1 špetka Majoránka
1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
4 plátek Vepřová krkovička
100 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 65 kcal
Kilojoule 270kJ
2% Sacharidy 7 g
3% Tuky 2 g
10% Sodík 198 mg
2% Bílkoviny 1 g

Krkovička na cibuli, česneku a víně postup přípravy receptu:

1

Plátky krkovičky trochu naklepeme, osolíme, opepříme a dáme do vymazaného pekáče. Maso obložíme plátky cibulky a česneku, podlijeme vínem a přikryjeme alobalem. Vše pečeme čtyřicet pět minut. Maso občas přelijeme vypečenou šťávou.

2

Poté odstraníme alobal a bez něj pokračujeme dalších dvacet minut.

Poznámka

Okamžitě podáváme s vařenými brambory.

Komentáře a hodnocení

 
Aleisa
Krkovička na cibuli, česneku a víně
Pekla jsem pod alobalem celkově asi 45-50 minut, maso bylo měkké, víno odpařené, tak jsem už dopékat bez alobalu nenechávala. Jídlo je dobré, ale schválně skrz toho bych víno neotvírala. smile

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
2
Palec dolu
0
5
Ověřený recept