Jednoduchý recept

Marinované ústřice

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 22326
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
100 ml Omáčka ústřicová
6 ks Ústřice
250 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 757 kcal
Kilojoule 3 167kJ
14% Sacharidy 50 g
19% Tuky 14 g
172% Sodík 3 g
107% Bílkoviny 60 g

Marinované ústřice postup přípravy receptu:

1

Na jednu porci použijeme 6 ústřic.

2

Do hrnce nalijeme bílé kvalitní víno, přidáme posekané bylinky a přivedeme k varu. Ústřice otevřeme až tehdy, kdy se víno začne vařit. Vložíme do bylinkového vína a krátce povaříme. Víno nesmí hodně vřít, jen lehce probublávat.

3

Odstavíme z ohně a ústřice necháme vychladnout ve víně, ve kterém se vařily.

4

Upravíme do skleněné misky nebo pohárku a podáváme s lehce ostrou ústřicovou omáčkou, do které vmícháme trochu bylinkového vína z hrnce, ve kterém se ústřice vařily.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept