Jednoduchý recept

Vepřové s nivou a slaninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (96%)
ID receptu: 22342
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
1 stroužek Česnek
5 polévková lžíce Dolin - Vermouth
2 polévková lžíce Hořčice
40 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
4 plátek Slanina vepřová
100 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
100 g Sýr Niva (Rokfór)
600 g Vepřová panenka

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 458 kcal
Kilojoule 1 918kJ
1% Sacharidy 5 g
32% Tuky 24 g
39% Sodík 777 mg
66% Bílkoviny 37 g

Vepřové s nivou a slaninou postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na čtyři plátky, zlehka je naklepeme. Ve slanině potřené hořčicí obalíme maso, podle potřeby je převážeme nití. Válečky smažíme tři minuty z každé strany na pánvi s olejem. Osolíme, opepříme a dáme na pekáč.

2

Pět minut na ohni zprudka vaříme masový výpek, prolisovaný česnek, vermut a smetanu. Kousky rajčat umístíme k masu a zalijeme omáčkou, přidáme bazalku, nivu a vše v troubě pečeme, dokud se sýr neroztaví.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept