Jednoduchý recept

Cibule po orientálsku

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 22343
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 kg Cibule
120 g Cukr moučkový
150 g Hrozinky
250 ml Ocet vinný
80 ml Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř cayenský
5 g Petržel - nať
80 ml Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl
3 g Tymián čerstvý
750 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 540 kcal
Kilojoule 2 258kJ
24% Sacharidy 88 g
27% Tuky 20 g
11% Sodík 218 mg
8% Bílkoviny 4 g

Cibule po orientálsku postup přípravy receptu:

1

Do hrnce vložíme menší cibule, zalijeme vodou, octem, olivovým olejem, rajským protlakem, přisypeme cukr, hrozinky, ochutíme solí, pepřem, bobkovým listem, snítkou tymiánu a větvičkou petržele. Vše přivedeme k varu a odkryté vaříme 50 minut.

2

Tekutina by se měla po dobu vaření vyvařit natolik, že by směs měla být mírně zhoustlá.

3

Vždy dvě celé cibule upravíme na dezertní talířek a přelijeme omáčkou, která vznikla při vaření. Podáváme vychlazené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept