Jednoduchý recept

Pečené paprikové lusky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 22344
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

20 g Máslo čerstvé
4 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
6 g Provensálské koření
4 ks Rajčata
2 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 78 kcal
Kilojoule 325kJ
2% Sacharidy 7 g
7% Tuky 5 g
6% Sodík 123 mg
3% Bílkoviny 2 g

Pečené paprikové lusky postup přípravy receptu:

1

Papriky celé opečeme nasucho v troubě asi 8 minut. Zbavíme je slupky, rozřízneme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na slabší proužky.

2

Rajčata pokrájíme na silnější plátky a zprudka orestujeme na pánvi s rozpuštěným máslem.

3

Na dezertní talířky upravíme kopeček proužků paprik, kolem obložíme plátky rajčat, osolíme, opepříme a posypeme provensálským kořením.

4

Podáváme vychlazené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept